Онлайн засідання навчально-методичної ради

5 квітня 2022 року у КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради» проведено онлайн засідання навчально-методичної ради. 

До роботи в навчально-методичній раді залучалися провідні фахівці та науковці, зокрема фахівець з питань цивільного захисту  Черевко О.Д., практичний психолог, к.психол.н. Піковець Н.В.,  які працюють на кафедрах та інших структурних підрозділах університету.

Під час засідання  розглядалися питання:  психологічної підтримки для викладачів в умовах військового часу; основ безпеки життєдіяльності в умовах бойових дій;  вивчення української мови в Черкаській області; завершення 2021/2022 навчального року; увільнення в умовах військового часу, жорстка економія бюджетних коштів.

Виборюємо нашу  перемогу спільними зусиллями кожного з нас! Кожен на своєму робочому місці, виконуючи свою роботу, наближує нашу країну до перемоги!

Разом до перемоги!

Зоя Крамська, в.о. директора, заступник директора з навчальної роботи

КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради»

  • Переглядів: 213

Комунальний заклад "Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради' © 2022