Засідання педагогічної ради

23 лютого 2022 року у КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради» відбулося засідання педагогічної ради, під час якого були розглянуті заходи щодо посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість у коледжі; обговорено питання посилення кібернетичної захищеності особистих даних; отримання працівниками коледжу бустерної дози щеплення від COVID-19; особливості дій у разі надзвичайних ситуацій; надання першої медичної допомоги в зоні тактичних умов працівниками КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради».
Затверджено ряд положень щодо діяльності приймальної комісії -2022.
Педагогічна рада проходила у діловій, професійній атмосфері. Крім ґрунтовних доповідей, було підготовлено ряд виступів-мікродосліджень з презентаціями.
Доповідачі зазначали, що свобода, яка є базовою цінністю для українців, є найкращим середовищем для реалізації інтелектуального потенціалу людини, що є ключовим капіталом сучасного світу.
Полеміка на педраді була глибокою, гострою і чесною: про позитивне і реальні труднощі. Байдужих на засіданні педагогічної раді не було. Усіх об’єднував патріотичний дух. Коледжанська спільнота сповнена оптимізмом, єдністю України та злагодженістю у роботі.
 
Крамська З.М., д.філософії, в.о. директора, заступник директора з навчальної роботи КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради»
  • Переглядів: 392

Комунальний заклад "Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради' © 2022