23 квітня - Всеукраїнський день психолога

МИТЦІ, ЯКІ ЛІКУЮТЬ ДУШУ

КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім.Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради» вітає практичних психологів - кандидата психологічних наук Піковець Наталію Вікторівну та Гончаренко Ірину Олексіївну, викладачів психології та студентів освітньої програми « Соціальна робота, практична психологія» відділення соціальної та спеціальної освіти (завідувач Сидорчук Л. П.) з нагоди Всеукраїнського дня психолога!

Психологія - одна з наймолодших наук, однак, завдяки грамотній роботі психолога, у світі стає більше щасливих людей, які вірять в свої сили і вміють перемагати свої труднощі. Хороший психолог може надати неоціненну підтримку у складній ситуації і допомогти досягти великих життєвих висот!

Дистанційна психологічна допомога і підтримка під час війни допомагають зберегти психічне й фізичне здоров’я тих, хто звертається за допомогою.

Хай ваші професійні здібності та знання, ваше щире і добре відношення до студентів, дітей та дорослих зроблять життя спокійнішим, цікавішим і щасливішим! Доброго Вам здоров'я, любові і великих успіхів у Вашій діяльності!

  • Переглядів: 235

Комунальний заклад "Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради' © 2022