Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!

Шановних працівників бібліотеки ( завідувач - Наталія МЕЛЬНИЧУК) КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради», усіх працівників бібліотек української спільноти вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек! Бажаємо, щоб кожен день приходили нові читачі і черпали знання в ваших стінах. Нехай полиці заповнять нові книги, а бібліотека буде тим місцем, куди хочеться прийти, де завжди цікаво і захоплююча!

Цьогоріч День бібліотек ми відзначаємо в умовах воєнного стану. Уся країна об’єдналася для боротьби з рашизмом, а бібліотеки для своїх спільнот, громад та новоприбулих стали і точкою опори, і місцем сили, і простором для спільнодії.

Величезна подяка і вдячність всім працівникам бібліотек за їх самовіддану працю! За те, що вони продовжують берегти знання, накопичені століттями для всіх нас. З Днем бібліотек вас! Нехай у вашій бібліотеці завжди буде багато читачів, які люблять і бережуть книги.

 З повагою   студентський та викладацький колективи КЗ «Уманський гуманітарно-

педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради»

  • Переглядів: 159

Комунальний заклад "Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради' © 2022