1 ЖОВТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗИКИ

Музика – це найдивовижніший вид творчості та самовираження людини. Музика задає настрій, заспокоює, заряджає, надихає, надає сил. З цим днем можна привітати всіх на планеті, адже ритм серця – це теж музика. Музика – це міжнародна мова, що зрозуміла всім. Вона підбадьорює, піднімає настрій, налаштувує на робочий лад, допомагає розслабитися, подумати, вона може все.
Музика одна з прекрасних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації нашого загального світовідчуття, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить джерелом непередаваних відчуттів і емоцій.
З музикою наше людство знайоме з давніх часів. На світі знайдеться небагато людей, які зовсім байдужі до музики. Це мистецтво має величезний потенціал і багатьом композиторам донині вдається виражати через неї не тільки стан своєї власної душі, але й передавати атмосферу навколишнього, повного почуттів і переживань складного внутрішнього світу взаємин людини і природи. Вона скрашує життя людей, змушує їх радіти і співпереживати, відкриваючи двері в прекрасний світ звуків і коливань наших власних струн душі.
У цей день ми вітаємо всіх тих, хто любить музику і присвятив їй своє життя, тих, хто пише музику і дарує її людям, навчає музиці або просто слухає.
Бажаємо невичерпного джерела енергії, вірної Музи та творчих успіхів. Нехай поряд завжди крокує віра у власні сили, надія на успішну реалізацію творчого потенціалу та любов до Вашої вишуканої праці, міцного здоров'я, родинного щастя, миру й добра та підкорення нових творчих вершин задля подальшого збагачення духовної скарбниці українського народу! Нехай музика завжди допомагає радіти життю, думати про прекрасне, любити, цінувати і насолоджуватися. Зі святом!
Завідувач відділення музичного мистецтва Людмила ВИШНЕВЕЦЬКА
  • Переглядів: 228

Комунальний заклад "Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради' © 2022