Товариська зустріч з волейболу між викладачами та студентами коледжу

Сьогодні, 29.12.2022 р., доєдналася до товариської зустрічі з волейболу між викладачами та студентами коледжу.

Функціонування коледжанських спортивних факультативних занять  вельми оригінальне, цікаве; демонструє тенденції до розширення, показове з точки зору практики проведення різних спортивних заходів.

Гуманітарна діяльність різних спортивних  ігор протікає в тісній взаємодії зі спортивним співтовариством закладів освіти міста Умань, Черкаської області, педагогічними закладами освіти Південного регіону України, з якими коледж працює спільно вже багато років поспіль, що підтверджує актуальність гуманітарних питань в більш глобальному масштабі.

Товариські зустрічі з волейболу носять  організований характер, і перейшли, за словами керівника фізичного виховання Сергія МАТЮШИНА, на регулярну основу.

Усі заходи, які проводяться у спортивній залі коледжу,  удостоїлися самих схвальних відгуків, і незабаром спортивні змагання сприймаються як окреме самостійне  свято, яке отримало  велику популярність у спортсменів і уболівальників.

Давно відома ідея, пов'язана з дипломатичною місією спорту і спортивних змагань, яка отримала широке підтвердження і розвиток у XX ст.

Отож, спортивні ігри як Ігри Співдружності підтверджують важливість спортивних змагань, спортивних контактів для вирішення актуальних питань сучасного життя і розвитку співробітництва між здобувачами освіти, викладачами, спортсменами, тренерами, та просто поціновувачами здорового способу життя!!

Дякуємо ЗСУ за можливість у період війни нести просвітні мирні освітянські заходи меж студентів коледжу для підняття духу та виховання громадянської позиції!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Зоя КРАМСЬКА, доктор філософії, в. о. директора, заступник директора з навчальної роботи

  • Переглядів: 150

Комунальний заклад "Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради' © 2022