Вітаємо з Днем працівника соціальної сфери!

Дирекція, профспілковий комітет, педагогічний та студентський колективи  КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради» вітають

начальника управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галину Михайлівну  КУЧЕР та усіх працівників соціальної сфери

з професійним святом - Днем працівника соціальної сфери!   

Шановна Галино Михайлівно, дякуємо Вам за участь у підготовці фахівців  соціальної галузі у нашому коледжі та зацікавленість у якісній підготовці фахівців соціальної сфери.  Ви є членом екзаменаційної комісії Атестації випускників ОКР молодшого спеціаліста та ОС бакалавра спеціальності 231 Соціальна робота, а також є   стейкхолдером відповідних освітніх програм, сприяєте проходженню практичної підготовки здобувачів освіти КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж  ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради» у ввірених Вам закладах.

Дякуємо Вам і Вашим працівникам за сприяння просвітницьких заходів!

Хай заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на Вашу нелегку, але щасливу долю.

Успіхів Вам у праці та особистому житті!

Бажаємо позитивної атмосфери на роботі, чуйності і людяності, розуміння і уваги, відповідальності і рішучості. Будьте професіоналами своєї справи. Здоров'я, особистого благополуччя і віри в краще.

Нехай кожен, хто шукає вашої допомоги, отримує її в повній мірі. Нехай ваша праця дарує людям надію і впевненість в тому, що завтра стане краще. Бажаємо вам мудрості, терпіння, чуйності до чужих бід і сили духу!

Соціальні  працівники  допомагають самим беззахисним членам суспільства, які особливо потребують турботи: особам з інвалідністю, сиротам, пенсіонерам, ветеранам.

Під час війни ці категорії людей стали ще більш вразливими. Також у воєнний час соціальні працівники допомагають переселенцям.

Миру і найскорішої Перемоги!                                                                                                                                                                                                                                                       

За дорученням колективу

Зоя КРАМСЬКА, доктор філософії,

в. о. директора коледжу

 

  • Переглядів: 168

Комунальний заклад "Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради' © 2022