Вітаємо з Днем працівника соціальної сфери!

Дирекція, профспілковий комітет, педагогічний та студентський колективи  КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради» вітають 

начальника управління праці та соціального захисту населення Уманської райдержадміністрації

Олега Яковича  ЯРОШЕВИЧА  та усіх працівників соціальної сфери з професійним святом - Днем працівника соціальної сфери!              

Шановний Олеже Яковичу!

Прийміть щирі слова вдячності за подвижництво, самовіддане служіння людям та відданість роботі.

Нехай Ваша  компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи – соціального захисту людини.

Дякуємо  Вам за участь у підготовці фахівців  соціальної галузі у нашому коледжі та зацікавленість у якісній підготовці фахівців соціальної сфери.  Ви є членом екзаменаційної комісії Атестації випускників ОКР молодшого спеціаліста та ОС бакалавра спеціальності 231 Соціальна робота, а також є   стейкхолдером відповідних освітніх програм, сприяєте проходженню практичної підготовки здобувачів освіти  КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж  ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради» у ввірених Вам закладах.

Дякуємо Вам і Вашим працівникам за сприяння просвітницьких заходів!

Бажаємо підтримки, поваги, сил, добра, щирих посмішок, вдалих ідей, блискучих результатів праці та справжнього щастя у житті.

Нехай добро, зроблене Вами, повертається сторицею.

Хай заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на Вашу нелегку, але щасливу долю.

Успіхів Вам у праці та справжнього щастя у житті. 

 

За дорученням колективу

Зоя КРАМСЬКА, доктор філософії, в. о. директора коледжу

  • Переглядів: 149

Комунальний заклад "Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради' © 2022